Helges Glassliperi säljer presentartiklar, förbrukningsartiklar, leksaker, hobbyartiklar och allt till lotteri och bingo. Vi säljer till privatpersoner och föreningar genom bl.a. torghandel. Ni träffar oss på tisdagar i Vetlanda, onsdagar i Oskarshamn, torsdagar i Nybro och på lördagar i Jönköping (Västra torget). Vår kontakt i Oskarshamn är Boris Åberg. Genom samarbete finns vi också i Blekinge på torgen i Karlskrona och Karlshamn.


Företaget startades 1949 av Helge Johansson. Verksamheten bestod då främst av försäljning av slipat kristallglas. Fram tills slutet av 1980-talet bestod verksamheten främst av försäljning av lotter och färdiga lotterier. Sortimentet förändrades därefter då vi började satsa mer på torghandel. Agne Johansson bedriver verksamheten sedan 1988. 

 

Vi säsongsanpassar sortimentet i stor utsträckning t.ex. har vi mycket jul-, påsk- och studentartiklar. Vi köper in varor från ett stort antal leverantörer. Är det något speciellt du söker ska du inte tveka att fråga oss. Vill du komma i kontakt  med oss gör du det lättast genom att besöka oss på något av ovanstående torg. Det är dock bra att ringa och prata med oss innan så ni vet att vi är på torget.

  

 

Bildbeskrivning